Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Rekord sprosťáka Steinera

Rekord sprosťáka Steinera

Loni v Silverstone se u Haasu děly věci

Svérázným rekordmanem se stal šéf Haasu Günther Steiner. V právě uvedeném pokračování seriálu platformy Netflix s názvem Drive to Survive dokázal během třiceti sekund devětkrát(!) použít anglický výraz Fuck (překlad nechť si laskavý čtenář vyhledá sám).

Šlo o bezprostřední reakci na průběh loňské VC Velké Británie, v jejímž prvním kole se Romain Grosjean a Kevin Magnussen navzájem pošťouchali.

V dosud nikdy nezveřejněných záběrech ze zázemí stáje lze zaregistrovat i další pozoruhodnosti – mechanika mluvícího o zas….. idiotech, Grosjeana, posílajícího svého kolegu do jisté části lidského těla, Magnussena, rozzuřeně pobíhajícího po boxech, i rezignovaného Steinera („Zastavte tohle zku….. divadlo“).

Při loňské VC Velké Británie se Haas ocitl na úplném dně. Foto: Haas

K výše uvedenému výlevu pak došlo po závodě v Steinerově kanceláři v nejvyšším patře motorhomu Haasu. „Mám vás plné zuby. Nechali jste ve štychu celý tým i mě, který se vás pořád zastával. Přestaňte mě konečně otravovat s tím, čí je to vina,“ řval impulzivní Ital na své svěřence (s vynecháním nadávek). „Nemám vám už co říct. Když se vám to nelíbí, táhněte jinam. A teď vypadněte!“

Magnussenovi ruply nervy a na odchodu práskl dveřmi, což mělo za následek další Steinerův, teď už skutečně nepublikovatelný komentář.

Ovšem za pár minut tentýž člověk před mikrofony a televizními kamerami pravil: „Jsme jeden tým. Všichni pracujeme pro něj, a ne sami na sebe. Teď se musíme hlavně uklidnit a pak dospět k nějakému řešení.“ I taková je formule 1...

Zdroj: FORMULE.cz