Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Magazín FORMULE.cz čtou i v Americe, překládá Tomáš Enge

Magazín FORMULE.cz čtou i v Americe, překládá Tomáš Enge

"Všechny v Pantheru nadchnul článek o Indianapolis."

Náš kolega Michal Beran, který se specializuje na série IRL a ChampCars, minulý týden publikoval první díl historického článku o okruhu v Indianapolis, na kterém právě probíhají přípravy na letošní ročník slavného pětisetmílového programu.

Mezi jezdci se připravuje i náš Tomáš Enge, který do sezóny nastoupil s týmem Panther Racing. Právě členové týmu si Michalův článek oblíbili, a již se těší na další díly.

"Všem v týmu Panther se líbil váš článek o dávné historii Indianapolis Motor Speedway, ačkoli nám jej Tomáš musel překládat - on však byl také potešen," napsali nám přímo z týmu Panther, a ačkoli je potřeba akceptovat typicky lehce přehnanou americkou vstřícnost, i další slova nám udělala velikou radost:

"Tomáš se nyní účastní programu Rookie Orientation, všichni jsou nadšeni jeho talentem. Tým je také nadšen jeho respektem, znalostmi a schopnostmi - není lepší místo než Indianapolis 500, kde by to všechno prokázal.

Tohle pro nás bude velký měsíc," dodal mluvčí týmu Panther Racing s nabídkou rozhovorů, fotografií i dalších informací, které vám samozřejmě zprostředkujeme.

"Česká republika dala světu zatraceně dobrého závodníka," řekl na závěr Michael Kitchel.