Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Farmář Ricciardo skáče po nábytku

Farmář Ricciardo skáče po nábytku

Šílená noc v Melbourne

Reportér australského zpravodajského portálu The New Daily navštívil jistý ranč na západě země. Oslovil chasníka ve flanelové košili, který se právě na traktoru chystal vyrazit do práce.

Z farmáře se vyklubal Daniel Ricciardo, jenž se na rodinnou usedlost uchýlil během nucené přestávky ve formuli 1. Zjevně překypuje energií, protože na požádání předvedl svérázný parkur v obýváku a přilehlých prostorech. Těžko ovšem říci, s jakým ohlasem se jeho kaskadérské kousky, kdy poskakoval po nábytku a porazil sušák na prádlo, setkaly u spolubydlících. 

"Pohřební" zbarvení vozů Renault během testů jakoby předznamenalo věci příští. Foto: Renault

V minulých patnácti letech jsem nikdy nestrávil takovou dobu doma,“ svěřil se. „Konečně jsem v pořádném kontaktu s kamarády, protože se nacházíme ve stejném časovém pásmu. Více se také objevuji na sociálních sítích.

Pilot Renaultu rovněž zavzpomínal na hektickou noc, kdy se lámal osud Velké ceny Austrálie: „Bylo to šílené. Jakmile McLaren oznámil, že někdo od něj je pozitivní na koronavirus, věděl jsem, že je všechno v háji. Že nepojedeme. Čekalo se jen na oficiální potvrzení. Když přišlo, koukal každý co nejrychleji zmizet.

Ricciardo to měl relativně snadné, protože útočiště se nacházelo „za rohem“. „Bylo mně to tenkrát moc líto, ale s odstupem času vidím, že jiné řešení nebylo,“ dodal.

Zdroj: FORMULE.cz