Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hamilton se teď stydí vyjednávat o velké smlouvě

Hamilton se teď stydí vyjednávat o velké smlouvě

Je mu líto nezaměstnaných a hladových

Lewis Hamilton přišel s nečekaným odůvodněním skutečnosti, že Mercedes oznámil podpis kontraktu s Valtterim Bottasem, ale jeho smlouva stále není hotová.

"Opravdu ji chci a je mi jasné, že Totovi (Wolffovi) to už nejspíš začíná trošku dělat starosti, protože si s tím dávám načas," řekl Hamilton v Británii. "Nevím, ale já s tím prostě nemám problém. Také mi přijde divné mluvit o tom v době, kdy tolik lidí přichází o práci. A já mám sedět za stolem a mluvit o číslech v nové smlouvě, když lidé nemají co jíst a kvůli pandemii přišli o práci? Ale svému týmu jsem stoprocentně věrný, loajální a nevedu rozhovory s nikým jiným."

Z tohoto úhlu pohledu se Hamiltonovo čekání nezdá být rozumné, jelikož svět očekává ještě další vlny propouštění. Samotný tým Mercedes nejspíš bude také muset snižovat náklady na mzdy, pokud se má příští rok vejít do rozpočtového stropu. A pokud chce počkat, než ve světě nebude nikdo hladový, tak to se ještě načeká. Toto prohlášení tak asi zařadíme do kategorie hůře uvěřitelných.

Hamilton počká, než bude svět v pořádku. Foto: Twitter - Lewis Hamilton

Zdroj: originální materiál redakce, titulní foto: Mercedes