Novinky

  • 20.05.2024 Good Verstappen v neděli kromě Imoly opanoval také Nürburgring - v simulátoru

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

Facebook Instagram

Craig Gore popřel svůj odchod z týmu Australia

Craig Gore popřel svůj odchod z týmu Australia

"Vytrhli má slova ze soukromého rozhovoru z kontextu"

Majitel týmu Australia Craig Gore v tiskovém prohlášení rozeslaném většimě světových motoristických médií rázně popřel zprávy, který se v týdnu objevily v listu Goldcoast News a které se poté rozšířily i do dalších australských médií a na jejichž základě jsme i my informovali jeho odchodu z motoristické scény.

"Jsem rozezlen na dnešní média a není to poprvé, co byla má slova zkreslena a vytržena z kontextu. V tomto případě byly některé mé nahlas řečené myšlenky z rozhovoru, který jsem pokládal za soukromý, zcela vytrženy z kontextu a navíc následně podány jako mé veřejné prohlášení. Nic takového není pravda, nevydal jsem žádné prohlášení o mém odchodu z motoristického sportu. Pouze jsem odpovídal na otázky, které mi byly položeny."

"Lituji toho, že tyto nepravdivé údaje o mojí osobě, mohly uškodit IndyCar Series, či přímo naší snaze dohodnout se s vedením Indycar Series na řešení ohledně dalších startů této série v Surfers Paradise."

"Vzdávat se není můj styl a naopak hodlám i nadále bojovat a dát své prostředky do boje za pokračování závodů IndyCar na Zlatém pobřeží a stejně tak hodlám vytvořit z týmu Australia organizaci schopnou vítězství v závodech."

I my se omlouváme našim čtenářům za zveřejnění těchto nepravdivých informací, byť převzatých v dobré víře ze zahraničního tisku.

Děkujeme