Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Senna: "Myslím, že jsem odvedl celkem dobrou práci."

Senna: "Myslím, že jsem odvedl celkem dobrou práci."

Brazilec doufá, že mu dá Honda šanci i příští měsíc v Jerezu.

Bruno Senna věří, že práce, kterou pro Hondu v testech v Barceloně odvedl byla dobrá a tým mu dá šanci i příští měsíc, kdy bude testy formule 1 hostit španělský Jerez.

Brazilec včera absolvoval první kompletní testovací den, za který najezdil 107 kol a za Jensonem Buttonem zaostal pouze o tři desetiny sekundy.

"Naposledy jsem monopost řídil v posledním závodě GP2 a to už jsou dva měsíce, což je samozřejmě dlouhá doba. Vždy, když takhle dlouho neřídíte žádný monopost, svaly ochabnou, proto jsem se připravoval a trénoval tak tvrdě, jak to šlo. Snažil jsem se naučit co nejvíc a pokud to srovnám s přípravou, myslím, že jsem odvedl docela dobrou práci.

Pilotovat vůz formule 1 je opravdu, opravdu krásné. Užíval jsem si to každým kolem víc a víc. Když tlačíte na pilu stále více, hledáte svou hranu a když z vaší snahy plynou dobré časy, je to docela dobré.

Jsem šťastný. Jak jsem říkal, tým mě nenutil, abych se držel Jensona, nebo se mu aspoň hodně přiblížil. Chtěli vidět, jaké informace jsem schopen získat, jestli jsem konzistentní a jestli jsem rychlý. Myslím, že jsem vše z toho splnil, uvidíme, do jaké míry se mi to povedlo, ale udělal jsem vše, co jsem první den mohl.

Rád bych jel také na testy do Jerezu, ale to záleží na týmu."