Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Šéfové Hondy popřeli koupi týmu Slimem

Šéfové Hondy popřeli koupi týmu Slimem

Jednalo se pouze o spekulace médií.

Šéfové Honda Racing Nick Fry a Ross Brawn popřeli informace o tom, že jejich tým zachránil mexický miliardář Carlos Slim (informovali jsme zde), jenž kontroluje největší jihoamerickou telekomunikační společnost Telmex, a i nadále usilují o uzavření dohody s některým z vážných zájemců do konce ledna.

O spekulacích o koupi týmu Carlosem Slimem Brawn řekl: "Byli bychom rádi, kdyby to byla pravda, ale je to pouhá spekulace od různých členů médií."

Brawn dodal: "Je o nás velký zájem. Nyní jsme se dostal do fáze, kdy potřebujeme oddělit skutečně vážné zájemce od těch ne až tak vážných. Doufáme, že se něco stane a rádi bychom se v novém roce posunuli dál."

Fry řekl: "Zatím není vhodné něco říkat o možných kupcích týmu, velice nás s Rossem těší úroveň a intenzita zájmu a doufáme, že se nám do konce ledna podaří jednání dotáhnout do úspěšného konce. Mezitím stále pokračují přípravy na Melbourne."

Mexická společnost Escuderia Telmex, kontrolovaná Slimovou firmou, také popřela informace o možnosti koupi týmu po Hondě.

"Escuderia Telmex informuje o tom, že Carlos Slim Helu nepořídil ani s tímto záměrem nejednal s týmem Honda. Všechny informace na toto téma postrádají reálný základ a jsou zcela mylné."