Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Brawn popřel spekulace o příchodu Michaela Schmuachera

Brawn popřel spekulace o příchodu Michaela Schmuachera

"Nic v tom není, kromě snu médií."

Šéf týmu Mercedes Grand Prix Ross Brawn popřel sílící spekulace o tom, že by se jedním z jeho pilotů v příští sezóně mohl stát sedminásobný šampion Michael Schumacher.

Tyto spekulace vzrostly o víkendu, kdy Schumacherův manažer Willi Weber potvrdil, že se Němec před třemi týdny v Abú Zabí setkal s Rossem Brawnem a prezidentem Daimleru Dietrem Zetschem.

Brawn na otázku německého Bildu ohledně těchto spekulací odpověděl: "Nic v tom není, kromě snu médií. Michael se měl dočasně vrátit k Ferrari, ale nechce začínat novou kariéru."

Schumacherův manažer Weber ale tvrdí, že Němec často s Brawnem mluví, ačkoliv dodal, že mu sedminásobný šampion osobně nic neřekl o žádném jednání s Mercedesem ohledně kontraktu.

Příchod Nica Rosberga je naproti tomu už téměř jistá záležitost. Je totiž veřejným tajemstvím, že mladý Němec už s Mercedesem podepsal smlouvu. Brawn ale zatím nechce nic potvrzovat.

"K tomu ještě nemohu nic říct, já bych si přál mít dva zkušené jezdce." řekl Brawn. "Po čtyřech letech ve formuli 1 Nica Rosberga počítám mezi zkušené jezdce."