Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Hamilton s hledáním nového manažera nespěchá

Hamilton s hledáním nového manažera nespěchá

"Tým mě podporuje, takže si s tím dávám na čas."

Lewis Hamilton poté, co na začátku sezóny ukončil svou manažerskou spolupráci se svým otcem Anthonym, prohlásil, že s hledáním nového manažera nespěchá.

Jelikož mu tým McLaren poskytuje veškerou podporu, kterou potřebuje, Hamilton řekl, že nyní nevidí potřebu shánět manažera, o to víc, když v blízké budoucnosti nemá v plánu měnit tým.

"Může to být několik měsíců, může to být půl roku. Opravdu do toho nyní nevkládám příliš mnoho energie," řekl Hamilton ohledně hledání svého nového manažera.

"Nepotřebuji to, protože mi pomáhá můj táta. Tým mi poskytuje podporu, kterou potřebuji, takže si s tím dávám na čas. S nikým jsem zatím nemluvil."

Hamilton dále řekl, že má jasno, jakého manažera by chtěl. Nechtěl ale poskytnout jakékoliv podrobnosti o tom, jakým směrem se bude v hledání ubírat.

"Když hledám, vím, co hledat. V této chvíli ale zkrátka nehledám," řekl. "Vím, kam směřuji, jakou chci strukturu a co potřebuji od člověka, kterého si najmu.

V současnosti ale nemám kam spěchat. V tuto chvíli to nemá žádný význam. Zaměřuji se na výsledky a řešení jiných záležitostí v mém životě."