Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Grosjean necítí, že by byl ze strany Renaultu přehlížen

Grosjean necítí, že by byl ze strany Renaultu přehlížen

"Pokud mě zavolají, jsem samozřejmě připraven."

Náhradní pilot týmu Lotus Renault Romain Grosjean prohlásil, že není znepokojen tím, že jej stáj nebere jako potenciálního náhradníka za zraněného Roberta Kubicu.

Ačkoliv Grosjean a Bruno Senna byli minulý týden jmenováni jako oficiální náhradní piloti Renaultu, tým uvedl, že přednost by dostal Senna. S Kubicovým místem navíc začal být spojován i mnohem zkušenější Nick Heidfeld.

Grosjean se ale podle svých slov necítí být uražen, jelikož neočekával, že by se do Formule 1 vrátil dříve než v roce 2012 a v současné době se jednoznačně zaměřuje na asijskou sérii GP2.

"Pokud mě zavolají, jsem samozřejmě připraven, v tuto chvíli je tu ale asijská GP2 a tam jsem," řekl poté, co si vyjel pole position do úvodního závodu série.

"Myslím, že organizace Gravity a já se nyní zaměřujeme na to dostat se do Formule 1 v roce 2012. To je v této chvíli cíl, ke kterému krok po kroku směřujeme.

Pokud mi Renault zavolá, samozřejmě půjdu, pokud ale mají jiné plány, jsem součástí týmu a akceptuji to. Vždy budu tým podporovat, stejně jako v této chvíli podporuji Roberta."