Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Schumacherova dokumentace byla nabízená k prodeji

Schumacherova dokumentace byla nabízená k prodeji

Policie už zahájila vyšetřování, přijdou soudní spory.

Management Michaela Schumachera se obává, že jsou jeho ukradené zdravotní záznamy nabízené k prodeji. Případné zájemce však v oficiálním prohlášení varoval, že případem se již zabývají příslušné orgány. Špatně by mohl dopadnout i ten, kdo se k těmto materiálům dostane a poskytne je veřejnosti.

Prohlášení uvádí: "Před několika dny se objevila nabídka na prodej dokumentů a záznamů, které jejich držitel označil za zdravotní dokumentaci Michaela Schumachera.

Nemáme možnost posoudit, zda jsou tyto dokumenty autentické, nicméně je zřejmé, že dokumenty někdo ukradl. Už jsme ohlásili krádež a příslušné orgány začaly jednat.

Obsah jakékoliv lékařské zprávy je soukromý a důvěrný a nesmí být poskytnut veřejnosti.

V každém jednotlivém případě budeme tedy požadovat obvinění z trestných činů a náhradu škody způsobenou jakýmkoli zveřejněním tohoto obsahu nebo odkazem na lékařskou zprávu."

Německý Bild má opět lepší informace než všichni ostatní a přišel se zprávou, že dokumentaci lze zakoupit za 50 000 eur.

Aktuální stav Michaela Schumachera není znám, potvrzena byla pouze informace, že není v kómatu. Schumacherova rodina si přála, aby mu mohla pomáhat a bojovat spolu s ním v soukromí a zbavit se tlaku médií, proto nechala Schumachera tajně převést z nemocnice v Grenoblu do neznámého rehabilitačního zařízení. I mnozí redaktoři médií zabývajících se motorsportem zůstali v posledních týdnech a měsících zděšeni když viděli, jak se Schumacherova rodina musí do nemocnice v Grenoblu probíjet skrz zástup paparazzi, neberoucích žádný ohled na mimořádně těžkou situaci, v níž se celá rodina ocitla.