Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Kšeft se Schumachery se juniorovi nelíbí

Kšeft se Schumachery se juniorovi nelíbí

Kolují jeho falešné fotky s otcem

Na sociálních sítích lze najít leccos. Občas se člověk nediví jedincům, kteří v žádném případě nechtějí být jejich součástí.

Mick Schumacher k nim sice rozhodně nepatří, přesto i jeho namíchly. Jako houby po dešti se totiž na nich objevily jeho „zaručeně pravé“ fotografie z útlého dětství, na nichž je (někdy i se sestrou Ginou-Marií) zachycen se svým otcem. Věci se pochopitelně chopila různá bulvární média a usilovně přispívají k jejich masovému šíření.

Pamětníci si ale vzpomenou, že právě rodinné momentky sedminásobného mistra světa patřily k tomu nejužšímu profilu. Existovalo jich jen pár, většinou pokoutně pořízených, protože Schumi si svoje soukromí úzkostlivě hlídal.

Pravý Mick se šéfem Scuderie Mattiou Binottem při příležitosti jeho zařazení do juniorského programu Ferrari

Mick na svém twitterovém účtu opublikoval tři „skvosty“ a jednoznačně se od nich distancoval. Dá se mu vcelku bez problémů věřit, protože byť i jen základní podoba zde chybí. Jde s největší pravděpodobností o jistě cenné úlovky lidí, kteří se dostali do padoku F1 a zvěčnili svoje potomky s ikonou F1. Po letech se asi jimi pochlubili, netušíc, že různí podnikavci se na tom budou chtít přiživit.

Nejsem to ani já, ani Gina. Je mně líto těch, kteří jsou na fotkách zobrazeni, a určitě to není příjemné ani pro jejich rodiče. Mohu jen apelovat na všechny redakce, aby tyto snímky odstranily ze svých archivů,“ vyzval Schumacher junior.