Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Ricciardo vyhrál zpět svých 1000 eur

Ricciardo vyhrál zpět svých 1000 eur

Loni nevěřil, že si Mercedes nechá Bottase

Daniel Ricciardo prozradil, že loni v sázce s Helmutem Markem prohrál 1000 eur, protože nevěřil, že Valtteri Bottas zůstane v Mercedesu. Ale už je vyhrál zpátky.

"Vyhrál sázku o 1000 eur. Chtěl ji ještě zvýšit, jenže když hodlá vsadit více, tak můžete vzít jed na to, že už zná výsledek! Nejsem na hazard, nemám ve zvyku sázet ani chodit do kasin. O tisícovku jsme se vsadili, protože to Helmut tak chtěl," řekl Ricciardo.

Příběhu dodává koření fakt, že Ricciardo loni doufal, že se mu podaří přestoupit do Mercedesu, zatímco Red Bull si držel jako záložní možnost. Nejspíš ho někdo přesvědčil, že Bottas je na odchodu, zatímco Marko si byl jist, že mu Ricciardo nikam nepláchne. Skončilo to překvapením, když Ricciardo nečekaně dostal a přijal nabídku od týmu Renault, se kterým se mu aktuálně moc nedaří. Alespoň těch 1000 eur ale získal zpět.

"Vsadili jsme se znovu, myslím že v Melbourne. Vyhrál jsem je zpět, takže jsme vyrovnaní. Sázka se týkala kvalifikace. Doufal, že budou mít vůz v první trojce a já jsem si myslel opak. Měl jsem pravdu (o fous, Max Verstappen se kvalifikoval na čtvrtém místě), takže jsem své prachy vyhrál zpět. Nechci v tom pokračovat, ačkoli to byla celkem zábava."