Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Ricciardo vyloučil jen přestup do vězení

Ricciardo vyloučil jen přestup do vězení

Jak moc zrezavěla stará láska s Red Bullem?

Konstruktéři nejrůznějších teorií o tom, kdo kam ve formuli 1 zamíří, získali další prostor pro svoji činnost. Postaral se o něj Daniel Ricciardo.

Pilot Renaultu odpovídal v pořadu britské televize Sky na dotazy diváků. Byl také tázán, zda může vyloučit svůj návrat do Red Bullu. Ten opustil po dlouhém a poněkud krkolomném vyjednávání po sezoně 2018. Připomeňme, že letos pro změnu končí Ricciardovi kontrakt u Francouzů.

Abych pravdu řekl, zatím jsem s tímto tématem nebyl konfrontován,“ uvedl a na chvíli se odmlčel. „Myslím, že odpověď zní ne. Život mě naučil, abych nikdy neříkal nikdy a nic předem kompletně nezavrhoval. Stoprocentně mohu popřít pouze to, že bych se někdy chtěl ocitnout ve vězení,“ dodal. 

Ricciardo oslavuje vítězství ve VC Monaka 2018. S Renaultem k tomu zatím neměl příležitost. Foto: Red Bull

Na první pohled je zřejmé, že věčný smíšek nevzal asi celou věc úplně vážně. Faktem je, že u Renaultu nemůže být se svými výsledky zatím spokojen. Jenže s gáží naopak ano (55 milionů dolarů na dva roky plus 15 milionů za marketingová práva na svoje jméno).

Je těžké vést v této chvíli nějaká jednání. Nacházíme se v patovém postavení, protože se ještě nic neodehrálo,“ vyjádřil se k tomu, zda už se rozeběhly rozhovory o prodloužení jeho smlouvy. „Normálně se uskuteční po několika závodech, kdy už je zřejmé, jak dotyčný na tom je. Takže k tomu nemám vlastně co říct.

Zdroj: FORMULE.cz