Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hrdina Grosjean zastrašil lupiče

Hrdina Grosjean zastrašil lupiče

Domů přišel ve správnou chvíli

Marion Jolles Grosjeanová, která svého času pracovala jako reportérka pro francouzskou televizi při přenosech z F1, se prostřednictvím sociálních sítí podělila o velmi nepříjemný zážitek. V noci z pondělí na úterý se do jejího domu dostali zloději, které ale naštěstí zahnal manžel Romain, který se zrovna vrátil z VC Kanady.

"Naštěstí nikdo nebyl zraněn a naše děti se o ničem nedozvěděli díky Romainovi, který se neváhal postavit se mezi ně a svou rodinu a ochránit ji. Nemám ve zvyku vystavovat náš soukromý život na odiv médiím ani sociálním sítím, ale hrdinové si zaslouží uznání a já žiji s jedním z nich. Sportovce často nazýváme hrdiny kvůli jejich úspěchům. Já jsem toto slovo takto nikdy nepoužívala. Nezachrání svět, ale dělají ho lepším, což také není málo! Dnes ale mohu říci, že můj manžel je obojí. Sportovec i hrdina," napsala Grosjeanová.

Zážitek okomentoval i samotný Grosjean.

"V noci se nám do domu vloupali dva lidi… Naštěstí utekli, když jsem přišel. Otřáslo to námi, ale jsme v pořádku. Děti nic neslyšeli. Jsem rád, že nebudou mít špatný zážitek," napsal fanouškům jezdec týmu Haas.