Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Vettel podle Binotta neztrácí motivaci

Vettel podle Binotta neztrácí motivaci

Pro tým je stále velkým přínosem

Mattia Binotto vzal do ochrany Sebastiana Vettela. Podle něj čtyřnásobný mistr světa neztrácí ve Ferrari motivaci.

Vettel přišel do Maranella s tím, že pomůže Scuderii znovu nastartovat zlatou éru. Zatím se to nepodařilo a moc nadějně to nevypadá ani letos. Německý matador má na vedoucího Lewise Hamiltona ztrátu 94 bodů. Do konce seriálu navíc zbývá pouhých devět velkých cen.

Jeho cíle se nezměnily,“ přesto tvrdí Binotto. „Je naprosto jasné, že pořád touží stát se šampionem. Start do sezony byl však z jeho pohledu pochopitelně frustrující.

Sebastian Vettel se letos vítězství zatím nedočkal

Vettel se momentálně nachází až na čtvrté příčce průběžné klasifikace, dosud ani jednou nevyhrál a co horšího, několikrát musel skousnout nepříjemnou porážku od mladého týmového kolegy Charlese Leclerka.

Je to vždycky o hodně lehčí, když máte nejrychlejší auto. Není proto divu, že občas chyboval. Část viny jde ovšem i za námi. Sebastian dokáže přesně analyzovat vzniklé problémy a chybějící rychlost. I tím je nám velmi prospěšný,“ připomíná Binotto. „V konečném důsledku jde jen o to, podívat se na fakta, pochopit, co bylo špatně, a co je potřeba zlepšit. Jsem přesvědčen, že má k tomu správně nakročeno.