Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Gasly uvízl v karanténě v Dubaji

Gasly uvízl v karanténě v Dubaji

Má ale televizi, Netflix a konzoli

Zákeřný koronavirus překazil plány Pierra Gaslyho. Pilot týmu AlphaTauri uvízl v karanténě v jednom hotelu v Dubaji, v němž byl zaznamenán výskyt nemoci COVID-19. Kvůli tomu se nemohl tento nadšený příznivec počítačových her zúčastnit nedělní virtuální VC Bahrajnu.

Doma to drtím pořád, miluji to. Jenže tady nemám žádný simulátor, jen konzoli. Takže se bavím něčím jiným,“ svěřil se listu L´Equipe. „Karanténa není tak přísná jako v Evropě, ovšem objekt opouštět nesmím. Nemohu se vydat do města ani k bazénu. Nechci nic podcenit. Dvě hodiny denně trénuji ve fitku. Protože jsem profesionální sportovec, mohu studio navštěvovat, i když je jinak zavřené. To je velké privilegium pro mě. Kromě toho běhám.“ 

Gasly se nemohl zúčastnit ani virtuální velké ceny. Foto: AlphaTauri

Gasly je víceméně rád, že tyto kritické týdny nemusí prožívat ve své vlasti. Alespoň neohrozí rodiče, i když ti do rizikové skupiny nepatří. „Patrně tu zůstanu ještě tak čtrnáct dní, možná déle. Vede se mně ale dobře. Mám televizi, Netflix a konzoli. Často si to na dálku rozdám s Charlesem Leclerkem,“ prozradil.

Zdroj: FORMULE.cz