Novinky

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

Facebook Instagram

Ecclestone netuší, kde se stane otcem

Ecclestone netuší, kde se stane otcem

Na farmě zatím sbírá vajíčka

Původně se bývalý vládce F1 Bernie Ecclestone vydal počátkem března do Brazílie na čtrnáctidenní dovolenou. Na kávové plantáži nedaleko Sao Paula však uvízl a netuší, kdy ji bude moci opustit.

Když do země přijel, jevila se z hlediska koronavirové nákazy jako bezpečná lokalita. Bylo v ní registrováno pouhých třináct osob s nemocí Covid-19. Dnes jich je kvůli trestuhodné nedbalosti úřadů přes sto tisíc a počet obětí se šplhá k osmi tisícům.

Kromě péče o těhotnou manželku Fabianu, která mu má koncem července porodit po třech dcerách vytouženého syna, se Ecclestone stará o provoz farmy. Třicet zaměstnanců ošetřuje 680 kusů hovězího dobytka. Do inventáře však patří rovněž 34 slepic, 12 koní, sedm poníků, šest psů a tři kočky. 

Ecclestone s manželkou Fabianou uvízli v brazilském exilu. Foto: archiv

Díky věrným spolupracovníkům, kteří nás neopustili, to zvládáme v pohodě. Sám jsem pověřen důležitým úkolem. Denně se dvakrát vydávám do kurníku a vracím se s dvaceti vajíčky. Jen mě štvou neustálé žvásty o koronaviru v televizi,“ uvedl pro Blick. Areál je izolován a potraviny a další potřebné věci jsou do něj dováženy za přísných hygienických opatření.

Kde jeho potomek přijde na svět, netuší. Brazílie zavřela hranice. Jakmile to bude možná, hodlá se vrátit do švýcarského Gstaadu, kde vlastní usedlost. „Jsem starý člověk a smrti se nebojím. Mám radost z každého telefonátu. Naštěstí se Fabiana hodně zlepšila v backgammonu, takže nám dny rychleji ubíhají. Nejdůležitější je, aby se dobře vedlo jí i dítěti,“ zdůraznil.

Zdroj: FORMULE.cz