Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Norris je v podstatě samotář

Norris je v podstatě samotář

Společnost nevyhledává, pracovní večeře jsou za trest

Kdo by to byl řekl, že jeden z nejpopulárnějších jezdců na sociálních sítích o sobě smýšlí jako o hodně uzavřeném člověku. Řeč je o mladém Landu Norrisovi, kterému, zdá se, karanténa nemůže vadit o nic víc než Kimimu Räikkönenovi.

"Prostě jsem rád, když můžu být sám a věnovat se svým věcem," řekl jezdec, jenž má na Twitchi téměř půl milionu sledujících. "Když mám příležitost, tak rád trávím čas doma, celý den ve svém pokoji. Maluji, designuji a podobně. Ne, že by mi všichni lezli na nervy, pouze jsem rád sám a poslouchám svou oblíbenou hudbu, jezdím na simulátoru, píšu si s kamarády... A když se mohu věnovat těmto věcem, tak nezáleží, kde ve světě zrovna jsem.

Samozřejmě si (ve F1) užiji mimo vozu i zábavu s ostatními. Do telky se to obyčejně nedostane, ale s Carlosem (Sainzem) se hodně nasmějeme. To se mi líbí. Ale nenávidím davy. Miluji fanoušky a tak, samozřejmě, ale nenávidím velké skupiny lidí. Pro mě je noční můrou pozvání na večeři, kde si musím sednout k cizím lidem a nutit se do rozhovoru. Nerad mluvím. Prostě je to tak. Každý jsme nějaký. Někteří lidé milují společnost, já miluji být stranou. To je můj šálek kávy."

Závodění před prázdnými tribunami by mělo Norrisovi vlastně vyhovovat. Foto: McLaren

Zdroj: FORMULE.CZ