Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Oslavte tisící velkou cenu Ferrari!

Oslavte tisící velkou cenu Ferrari!

Exkluzivní zájezd do Maranella, Modeny, Fiorana a Imoly

Cestovní kancelář Prima Italia se dlouhodobě specializuje na zájezdy na velké ceny F1. Ze známých důvodů se bohužel v tomto roce nerealizoval dosud ani jediný. Pro věrné fanoušky nicméně nyní připravila možná i více než plnohodnotnou náhradu.

Při příležitosti tisící účasti vozů Ferrari v závodě MS F1 se uskuteční cesta do království vzpínajícího se koníka. Program je skutečně exkluzivní. Autobusové putování ve dnech 11. až 14. září totiž zahrnuje exkurzi do továrny Ferrari v Maranellu, prohlídku firemních muzeí v Maranellu a Modeně, stejně jako projížďky po testovací trati Scuderie ve Fioranu a po okruhu v Imole (včetně zastávky u pomníku Ayrtona Senny)! 

Součástí programu je i projížďka po okruhu v Imole. Foto: Prima Italia

Bonusy jsou návštěva San Marina a závěrečné společné posezení u přímého přenosu z VC Toskánska v Mugellu. Ve hře nicméně stále zůstává možnost, že na tuto akci bude přece jen umožněn divákům vstup. Potom by televizi nahradilo sledování dění na dráze přímo z tribuny.

Cena na osobu činí 9750 Kč. Prima Italia garantuje v případě zrušení zájezdu z bezpečnostních důvodů stoprocentní vrácení platby. Epidemiologická situace v Itálii je však momentálně velmi dobrá.

Bližší informace jsou zveřejněny zde.

Zdroj: Prima Italia, úvodní foto: Prima Italia