Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Touha po vítězství 4 přijíždí

Touha po vítězství 4 přijíždí

Dramatická sezona 2021 v 10 epizodách.

Netflix oznámil datum vydání čtvrté sezony dokumentárního seriálu Touha po vítězství (v originále Drive to Survive). Všech 10 epizod pojednávajících o sezoně 2021 bude k dispozici 11. března 2022. Dramatické události nejen z boje o mistrovský titul mezi Lewisem Hamiltonem a Maxem Verstappenem si tak budeme moci připomenout devět dní před prvním závodem letošní sezony. Produkce se opět ujala společnost Box to Box Films.

Vysoká popularita a ohromný dopad na velikost fanouškovské základny v USA zajistily štábu streamovací služby téměř neomezený přístup do zákulisí, padoku i garáží jednotlivých týmů. Určitě opět nebudou chybět rozhovory s nejpopulárnějšími jezdci ani perličky z radiokomunikace.

Je otázkou, jak dobrý přístup měl štáb přímo k šampionovi Maxi Verstappenovi, nakolik ten se v říjnu loňského roku vyjádřil, že už s Netflixem nechce spolupracovat, protože si příliš vymýšlí, včetně rivalit. Příznivci série by řekli, že nejednou sterilně působící prostředí F1 dokáže patřičně okořenit.

Vměstnat rok ve F1 do 10 epizod muselo být tentokrát mimořádně náročné. Foto: Red Bull

Zdroj: Motorsport, úvodní foto: Red Bull