Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Jacques bude řídit auto ve filmu o svém otci

Jacques bude řídit auto ve filmu o svém otci

Kdyby jej hrál di Caprio, Villeneuve by si nestěžoval.

Jak jsme informovali letos v únoru, Jacques Villeneuve posvětil natáčení filmu o svém otci Gillesovi, který tragicky zahynul při kvalifikaci na Grand Prix Belgie v roce 1982 při havárii na okruhu v Zolderu. Do kin by se měl dostat v roce 2007 a Jacques Villeneuve se bude na jeho natáčení podílet jako odborný poradce, pochopitelně jako zdroj informací o životě jeho otce a v některých scénách bude řídit monopost formule 1.

"Ale nebude to film o motorsportu s vozy formule 1 v hlavních rolích," řekl Jacques Villeneuve listu Gazzetta dello Sport. "Jsem tomu rád, protože pokaždé, když se o to někdo pokusil, nedopadlo to dvakrát dobře.

Popíšu, jak se některé věci udály, tak jak se skutečně staly. Pokud se jim moje verze nebude líbit, pak si produkce bude moci dělat co chce. Scénáristé budou stejně muset některé věci pozměnit, aby to bylo víc hollywoodské. Stejně se během dvou hodin nedá popsat život člověka.

Herec pro titulní roli ještě nebyl vybrán, jsem zvědavý, kdo by to mohl být. Určitě to nebude nikdo vysoký... Preferoval bych někoho sympatického spíše než dobře vypadajícího. Pokud by vybrali Leonarda di Capria, nestěžoval bych si."