Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Paul Tracy zůstává v Champ Cars u Forsythe Racing

Paul Tracy zůstává v Champ Cars u Forsythe Racing

S novým kontraktem na pět let

Paul Tracy před včerejší kvalifikací v Houstonu ohlásil, že podepsal nový kontrakt s Gerry Forsythem a to rovnou na dalších pět let. Šampion série z roku 2003 a dlouholetá hvězda CART / Champ Cars koketovala v loňském roce s možným přestupem do série NASCAR, v jejíž série Busch Cup letos Tracy odjede pět závodů.

Paul Tracy uvedl, že jedním z důvodů pro další setrvání u formulí jsou i nová jednání ohledně možného spojení Champ Cars a ICS: "Těším se na vstup do další části mé formulové kariéry s týmem Forsythe Racing a s novým vozem Panoz DP 01 v příštím roce. Navíc v současné době existuje reálná naděje, že skutečně vznikne kombinovaná série spojením obou šampionátů. A tohle je skutečně jeden z velkých důvodů proč zůstat."

"Chtěl bych závodit v Champ Cars ještě několik let a tohle rozhodnutí pro mne nebylo ani příliš složité. Je pravda, že jsem v posledních letech vyzkoušel i jiné druhy automobilových závodů, byla to skvělá zkušenost a spousta zábavy, ale konec konců závodění s vozy Champ Cars se nic z toho nevyrovná."