Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Formule 1 v ulicích Prahy!

Formule 1 v ulicích Prahy!

Ve středu 21. července 2004.

Ve středu 21. července otestuje Rubens Barrichello  se svým závodním monopostem Českomoravskou ulici v Praze 9. Divákům se tak naskytne možnost spatřit jeho červené Ferrari F1 se žlutými logy Shell na kapotě z bezprostřední blízkosti. A z téže blízkosti také pocítí, jakou sílu dává motoru benzin Shell V-Power Racing. Právě Shell V-Power Racing totiž přiváží Rubense Barrichella poprvé do Prahy!

 

Rubens Barrichello přijede do České republiky ukázat, jak jezdí jeho Ferrari na nový 100 oktanový V-Power Racing. Toto unikátní palivo společnosti Shell, které se v Čechách začalo prodávat začátkem května 2004, zvyšuje výkon motoru, zlepšuje reakční vlastnosti vozu a navíc motor ošetřuje a chrání. Shell V-Power Racing se k nám dováží přímo z rafinerií v Německu.

 

Pokud chcete vidět Rubense a nový V-Power Racing v akci, přijeďte v době od 1. července 2004 na kteroukoliv čerpací stanici Shell po celé ČR, natankujte 30 litrů benzinu V-Power Racing a požádejte obsluhu o 2 exkluzivní vstupenky na Shell V-Power Racing Show. Neváhejte! K dispozici bude pouze omezený počet 3000 vstupenek.

 

21. července vás Shell na Českomoravské ulici v Praze 9 rozehřeje jízdou divokých dragsterů, které mají nejvyšší zrychlení na světě. Zažijete i exhibici silničních vozů Ferrari, kaskadéry v autech a na motocyklech, předvedení pit stopu Ferrari a spoustu dalších atrakcí a soutěží. Hlavní hvězdou celé show ale bude Rubens Barrichello se svým monopostem Ferrari F1. Předvede vám, že běžný V-Power Racing, který si může u čerpacích stanic Shell natankovat do svého auta kdokoliv, dokáže pohánět i takový stroj, jakým je formule 1.

 

Vstupenky na akci s Rubensem Barrichellem můžete získat pouze na čerpacích stanicích Shell za natankované palivo, a to od 1. července. Vyzkoušejte si na vlastní kůži, zda bezprostřední blízkost vozu F1 ve vysokých otáčkách skutečně dokáže vyvolat pocity tranzu.