Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Jste krátkozrací, vzkazuje Vettel nespokojeným fanouškům

Jste krátkozrací, vzkazuje Vettel nespokojeným fanouškům

VC Kanady byla jako horší zápas MS ve fotbale

Minulou neděli to žádné velké terno nebylo, že? Tak co s tím dělat? Může se hledat chyba ve vozech, pneumatikách, okruzích, DRS, ERS, bodovacím systému… nebo se to může nechat tak s tím, že ke kterémukoliv sportu patří i méně dramatické zápasy. Sebastian Vettel důrazně vybízí k tomu druhému.

"Takový je život, takové je závodění. Nemyslím si, že je správné kritizovat závodění nebo tento závod," řekl Vettel o VC Kanady. "Nevím, jestli to byla nuda. Ve voze jsme samozřejmě vždy zaneprázdněni, bez ohledu na pozici.

Nevím, proč jsou dnešní lidé tak krátkozrací. Máme za sebou sedm závodů a některé z nich byly fenomenální, zatímco jiné spíše nudné. Ale začíná mistrovství světa ve fotbale a mohu vám garantovat, že některé zápasy nebudou vzrušující. A lidé se kvůli tomu nepřestanou dívat. A některé zápasy budou úžasné. Na to se vždy můžeme těšit, ale nemůžeme očekávat, že každý další závod bude lepší a více vzrušující.

Vážně nevím. Nevidím důvod vůbec hledat nějaké odpovědi, nevidím důvod o tom psát. Napište raději o něčem úplně jiném! My si ve vozech děláme svou práci, a když je příležitost k souboji, tak jdeme do toho, ale součástí naší práce je i něco jiného. Zmiz ostatním z dohledu, vydrž vpředu, nenech se předjet. Občas je to tak. Některé závody prostě jsou vzrušující a jiné ne."