Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

López prodloužil smlouvu s Dragonem

López prodloužil smlouvu s Dragonem

O jeho kolegovi se teprve rozhodne

Dragon i v sezoně 2018/19 bude využívat služeb kontroverzního Argentince Josého Maríi Lópeze.

Trojnásobný mistr světa cestovních vozů byl v roce 2017 vypoklonkován z týmu DS Virgin poté, co se nanejvýš kriticky vyjádřil o jeho vedení. S pověstí rebela pak nemohl zavadit o kokpit. Šanci dostal teprve v okamžiku, kdy z tehdy na dně se nacházejícího Dragonu utekl Neel Jani. S autem, které rozhodně nepatřilo do špičky, si vyjel čtrnáct bodů a obsadil celkové sedmnácté místo.

Těší mě, že budeme pokračovat ve spolupráci,“ nechal se slyšet pětatřicetiletý závodník, kdysi pomýšlející i na vstup do F1. „Nemohu se dočkat, až skončí dlouhá přestávka. Stáj od mého příchodu prošla velmi pozitivním vývojem. Na voze druhé generace odvedla obrovský kus práce a jsem přesvědčen, že budeme patřit opět do špičky.

 

José María López bude i nadále jezdit za americký Dragon

 

Šéf ekipy Jay Penske zvláště ocenil Lópezův přínos v testovací fázi. „Je to opravdový machr,“ vyjádřil se příslušník slavné americké dynastie. „Věřím v jeho schopnosti. Ve spojení s naší propracovanou organizací to bude vítězná kombinace.

Druhé auto na svého nového uživatele ještě čeká. Podle neoficiálních informací je vážným uchazečem Němec Maximilian Günther, letos bez většího úspěchu nastupující v seriálu F2.