Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Novy Pérezův kontrakt potřebuje pouze doladit detaily

Novy Pérezův kontrakt potřebuje pouze doladit detaily

Podepsání je otázkou času

Tak se zdá, že ani Racing Point se do letošního přestupového kolotoče vůbec nezapojí. Lawrence Stroll přirozeně z týmu nevyrazí svého syna a Sergio Pérez se také nikam nechystá.

"Myslím, že věci do sebe postupně zapadají. Mou volbou číslo jedna je pokračovat v tomto týmu," promluvil Pérez nejprve vyhýbavě. "Ne, ještě jsme nic nepodepsali, ale pomalu budeme finišovat. Jenže víte, jak to ve F1 chodívá. Nic není hotové, dokud to není opravdu hotové. Takže vypadá to velmi nadějně, já jsem spokojen."

Jak se Pérez nedávno vyjádřil, není špatné mít za týmového kolegu syna miliardáře vlastnícího tým, protože do něj díky tomu proudí velké investice. Ostatně, o Pérezovi se ví, že také není bez sponzorů. Od počátku kariéry ho podporuje mexické telekomunikační impérium Carlose Slima. Jeho finanční podpora týmu je závislá na Pérezově setrvání v něm, přičemž ale kontrakty se podepisují odděleně. I to jsou "detaily", na které se nyní čeká.

"Ano, podepsání mého kontraktu proto vždy trvá o něco déle. Ale už by to měla být pouze otázka času. Tým má obrovské ambice a bude dobré podepsat víceletou smlouvu, protože půjdeme nahoru. Obě strany jsou spokojené, takže by bylo ideální podepsat delší kontrakt. Snad se opravdu ve všem shodneme," prohlásil Pérez.