Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

My vám ještě ukážeme

My vám ještě ukážeme

Předtím si ale všechno pořádně zapíšeme

Co se děje s Ferrari? Různí analytici se po včerejším jedenáctém místě Charlese Leclerka pustili do úvah, jak špatný je letošní rudý vůz. Dokonce i jinak střízlivě uvažující Toto Wolff označil za aktuálně největšího konkurenta Mercedesu Red Bull.

Je pravdou, že vidět Ferrari ve výsledkové listině za Williamsem je nezvyklé. Možná je to ale jen bouře ve sklenici vody. „Změnili jsme náš přístup,“ prozradil Leclerc, na něhož se pochopitelně sesypali tradičně superkritičtí italští novináři. „Loni jsme byli v testech skvělí, ale v prvních závodech už ne. Z toho jsme se poučili. Více se koncentrujeme sami na sebe. V úvodních dnech se především snažíme co nejlépe poznat auto. teprve potom přijde na řadu výkon. Uvidíme, zda se to vyplatí.“ Budoucnost ukáže, zda to je pravda nebo jen chytře vymyšlená vytáčka.

Leclerka včera potkalo nepříjemné probuzení. Ve třičtvrtě na sedm ráno zazvonil jeho mobil, aby se dozvěděl, že musí zaskočit za indisponovaného Sebastiana Vettela. „Se SF1000 ještě na limitu nejsme, ale já se na ten svůj už dostal. Potřeboval jsem pořádně proniknout do tajů vozu,“ uvedl. 

Starý dobrý papírový blok sedí Charlesovi nejvíce

Monačan se na sociální síti bez obalu přiznal i k tomu, že se vrátil k „předpotopním“ praktikám. Zatímco ostatní používají ke komunikaci s techniky tablety a podobná zařízení, on svoje postřehy zaznamenává do papírového bloku! „Předtím jsem se v tom úplně ztrácel. Přišel jsem na brífink po 150 kolech a nevěděl jsem, která bije. Proto přišly znovu ke slovu notes a tužka,“ vysvětlil.