Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Juniorský program Red Bullu se dále rozrůstá

Juniorský program Red Bullu se dále rozrůstá

Novou posilou je Fraga

Výchovný program Red Bullu po dnešku opět čítá o jednoho člena více. Rakušané totiž přijali pod svá křídla letošního šampiona zimní Toyota Racing Series a současně pilota stáje Charouz Racing System pro nadcházející ročník F3 Igora Fragu.

„Jsem moc šťastný a zároveň poctěný, že se připojím k juniorskému týmu Red Bullu. Jsem velice vděčný za tuto šanci a udělám vše pro to, abych z ní vytěžil maximum,“ uvedl Brazilec, který kromě formulového kokpitu umí také za simulátorem a roku 2018 ovládl na poli elektronického sportu FIA Gran Turismo Nations Cup.

V letošním ročníku FIA F3 bude Igor Fraga hájit barvy stáje Antonína Charouze. Foto: Charouz Racing System

Fraga zaokrouhluje počet členů juniorského programu rudých býků na číslo 10. S výjimkou čtvrtého muže loňského ročníku Formula Regional European Championship jsou jeho součástí Jüri Vips, Jack Doohan, Dennis Hauger, Jonny Edgar, Liam Lawson, Juki Cunoda a také trio dalších letošních rekrutů - Jehan Daruvala, Jak Crawford a Sérgio Sette Câmara. Posledně jmenovaný, který se mezi juniory stáje vrací po čtyřech letech, letos bude zároveň plnit roli rezervního jezdce jak Red Bullu, tak AlphaTauri.

Zdroj: Red Bull