Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Sir Frank žije tam, kde je mu nejlépe

Sir Frank žije tam, kde je mu nejlépe

Koronavirovou krizi přečká v sídle Williamsu

Úchýlil se tam, kde je mu nejlépe. Sir Frank Williams přebývá v těchto dnech v prostorách továrny svého týmu v Grove. Žije v dobrovolné izolaci a jak potvrdila jeho dcera Claire, daří se mu dobře.

Prostředí, s nímž je spjat celý jeho život, ovšem vyhledával už v uplynulých letech. Zejména po smrti své manželky Virginie v centrále často i přespával.

Patří kvůli věku i svému zdravotnímu postižení do rizikové skupiny,“ uvedla Williamsová pro Sky. „V karanténě žije již asi osm týdnů. Má zajištěnou skvělou péči a je ve výborné náladě. Doufám, že to tak zůstane.“ 

Claire Williamsová je s otcem ve spojení alespoň prostřednictvím telefonu. Foto: Williams

Sama je se svým otcem v kontaktu jen prostřednictvím telefonu. „Hovoříme spolu každý den a je u toho i moje dítě. Je do něj úplně zblázněný. Hrozně moc mně chybí. Pak si ale uvědomím, že takto je mu možná lépe,“ povzdechla si Claire a přidala historku. „Když jsem se s ním spojila poprvé, díval se zrovna v televizi na opakování nějakého zápasu v ragby. Oznámil mi, abych ho v této důležité činnosti nerušila. Je v pořádku a víc v té chvíli prý nepotřebuji vědět.

Zdroj: FORMULE.cz