Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Vše se opět vrátilo do normálních kolejí, říká Vettel

Vše se opět vrátilo do normálních kolejí, říká Vettel

"Ráno jsme bojovali s vyvážením vozu."

Jezdec Red Bullu řekl, že hodil za hlavu úspěch z Velké ceny Číny a zaostří se na program v Bahrajnu.

Němec dokončil páteční měřený trénink na čtvrté pozici hned před svým týmovým kolegou Markem Webberem. Dodal, že z pohledu vítěze dvou velkých cen je to úplně běžná situace.

"Samozřejmě se to nyní vrací do normálu. Minulý víkend byl fantastický, ale musíme jít dál, protože je zde ještě mnoho práce! Naše mysl se nyní musí soustředit na Bahrajn.

Byl to normální pátek, byli jsme více méně schopni absolvovat celý náš program a nemít žádné potíže s vozem. Co se týče naší výkonnosti, je to těžké komentovat, ale auto vypadá v pořádku. Dnes ráno jsme bojovali s vyvážením vozu, ale odpoledne to už bylo lepší."

Druhý jezdec týmu Mark Webber dodal, že pro něj bylo také složité najít správné vyvážení na jeho RB5, při jeho cestě k pátému nejrychlejšímu času.

"Jako vždy zde panují velmi suché podmínky a okruh v Bahrajnu opět ukázal, jaká je výzva správně vyvážit auto. Máme za sebou plodný pátek, jeli jsme na obou směsích pneumatik a auto fungovalo bezchybně. Pokud jde o rychlost, v pátek je vždy obtížné říct, kdo si jak stojí, ale doufejme, že jsme opět v dobré formě, abychom v neděli dosáhli nějakého dobrého výsledku."