Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Campos by mohl angažovat ženu, píší některá média

Campos by mohl angažovat ženu, píší některá média

Přítomnost něžného pohlaví by mohla přilákat více sponzorů.

Campos, jeden z nových týmů, by mohl na volné místo vedle Bruna Senny angažovat ženu, píší to některá média. Start nové sezony se velice rychle blíží a Campos by potřeboval další sponzory. K upoutání jejich pozornosti by prý zástupkyně něžného pohlaví mohla být velkým lákadlem.

Podle německého Auto Motor und Sport a švýcarského Blicku by tým mohl přijít o své místo ve startovní listině, pokud by nedokázal garantovat dostatečný rozpočet na celou sezonu. Tento případ má prý v pondělí projednat Komise formule 1.

Italský tisk mezitím uvedl, že by týmovou kolegyní mohla být Maria de Villota, dcera bývalého pilota formule 1 Emilia de Villoty.

Jednatřicetiletá španělská závodnice má za sebou zkušenosti například z WTCC, DTM nebo fotbalové formule Superleague.

Španělský deník AS napsal: "Když dochází čas, je třeba jednat bezodkladně." Maria de Villota by podle něj mohla být minimálně testovacím jezdcem.

Jiný španělský deník, Marca, zase informoval o tom, že loňský šampion formule 2 Andy Soucek jedná s Renaultem o možnosti stát se týmových kolegou Roberta Kubici. Jeho protikandidátem je Rus Vitalij Petrov, jenž má za sebou rovněž bohaté sponzory.