Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Frank Williams se zotavuje ze zápalu plic

Frank Williams se zotavuje ze zápalu plic

Claire Williams zůstává s ním v Británii.

Možná jste si všimli, že v garáži Williamsu v poslední době není vidět jeho formálního šéfa Franka Williamse, ani Claire Williamsovou, která tým vede z pozice jeho zástupkyně. Williams se v nemocnici zotavuje z pneumonie a jeho dcera kvůli tomu zůstala ve Velké Británii a necestovala s týmem do Asie a nezúčastní se ani amerického turné. Situaci v Mexiku ozřejmil generální ředitel, Mike O'Driscoll.

"Frank, jak víte, během víkendu v Monze onemocněl. Celá desetiletí byl stálicí padoku a je zvláštní, že teď s námi není," řekl O'Driscoll. "Několik těžkých týdnů strávil v nemocnici, měl zápal plic. Zotavuje se z toho, pomalu a stabilně. Snad ho už brzy uvidíme v Grove. Nikdo z nás nemůže pochybovat o jeho odhodlání.

Čekáme, kdy Claire začne opět jezdit na závody. Momentálně chce být doma, blízko Frankovi, ale v moderním světě není problém zůstat v kontaktu. Každý den a každou minutu zůstává součástí všeho, co se u nás děje. Doufáme, že na konci roku bude opět s námi a že bude v Abú Zabí."

Kromě O'Driscolla se tým může během závodních víkendů spoléhat i na technického ředitele Pata Symondse a výkonnostního šéfa Roba Smedleyho.