Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Jezdecké složení Ferrari pro rok 2007 budeme znát 10. září

Jezdecké složení Ferrari pro rok 2007 budeme znát 10. září

Scuderia jej oznámí krátce po závodě v Monze.

Odpověď na mnoho otázek nám může dát nejbližší Grand Prix. Boj o titul se stupňuje. Ferrari navíc potvrdilo, že 10. září po Grand Prix Itálie oznámí světu své jezdecké složení pro příští rok.

Skončí tak nekonečné diskuze, dohady a předpovědi ohledně blízké budoucnosti italské stáje. Takřka po celý letošní rok se o jezdeckém složení objevovaly "zaručené" informace.

Nejpravděpodobnější se v současnosti jeví možnost, že s Ferrari podepsal smlouvu Kimi Räikkönen. Otázkou zůstává, jak se v tomto případě zachová Michael Schumacher.

Objevují se hlasy, které tvrdí, že Schumi v jednom týmu s Räikkönenem nezůstane. Možnosti, že sedminásobný světový šampion po sezoně skončí podle italského magazínu Gazzetta dello Sport nahrává i fakt, na kdy Ferrari stanovilo termín ohlášení své budoucí jezdecké dvojice - 10. září po závodě prý naznačuje, že by Monza mohla být posledním Schumacherovým závodem v Evropě.

Michael Schumacher ztrácí na vedoucího muže šampionátu Fernanda Alonsa 12 bodů. Pokud se mu podaří ztrátu smazat a získat už svůj osmý titul, je podle odborníků o to pravděpodobnější, že skončí.